نمایش / عدم نمایش بخش جستجو

The effect of Guar and Tragacanth gums as edible coatings in Cheddar cheese during ripening 1399/11/29 13:40:58

نویسندگان : Hediyeh Pourmolaie Asghar Khosrowshahi Asl Mohammad Ahmadi Shahin Zomorodi Shahram Naghizadeh Raeisi
زبان : انگلیسی سال انتشار : 2018 محل پذیرش : Journal of food safety

MOLECULAR CHARACTERIZATION OF GYR-A GENE POLYMORPHISM IN SALMONELLA ENTERICA SEROVAR ENTERITIDIS ISOLATED OF EGG SHELLS 1395/01/14 02:01:11

نویسندگان : Abbas Doosti Abbas Mokhtari-Farsani Mohammad Chehelgerdi
زبان : انگلیسی سال انتشار : 2016 محل پذیرش : Journal of Food Safety

Prevalence of dicrocoeliosis in slaughtered herbivores animals in Arak city of Markazi province in Iran 1394/07/26 19:59:59

نویسندگان : Issa Mohammadpourfard Mohammad Rezaei Mehran Sayadi Nabi Shariatifar Ali Asghar Behzadi Fereshteh Karimi
زبان : انگلیسی سال انتشار : 2014 محل پذیرش : Journal of Food Safety and Hygiene

OCCURRENCE OF VIBRIO SPP. IN LOBSTER AND CRAB FROM THE PERSIAN GULFjfs_368 1 1394/06/30 17:14:43

نویسندگان : Mehdi Raissy manochehr momeni MAHSA ANSARI ebrahim rahimi
زبان : انگلیسی سال انتشار : 2012 محل پذیرش : Journal of Food Safety